
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 764,89 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,57%
Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία ακολουθούν τη χθεσινή άνοδο των δεικτών στη Wall Street.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 764,89 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,57%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,61%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,03%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+1,99%), της ΑΔΜΗΕ (+1,63%), της Alpha Bank (+1,39%), της Coca Cola HBC (+1,36%), της ΕΥΔΑΠ (+1,22%) και της ΔΕΗ (+1,13%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (-0,73%), της Aegean Airlines (-0,47%), της Πειραιώς (-0,46%) και της Eurobank (-0,45%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας(+1.57%) και των Τροφίμων (+1,56%), ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας (-1,10%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,19%).
Ανοδικά κινούνται 46 μετοχές, 13 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κυριακούλης +7,55% και Μύλοι Κεπενού +5,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κλωστήρια Ναυπάκτου -3,45% και Τεχνική Ολυμπιακή -2,19%.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
- Η κλασική soft-core ταινία του Τίντο Μπρας «Deadly Sweet» θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Η Trivago απέσυρε το δυσφημιστικό βίντεο για τη Σαντορίνη – Το «συγγνώμη» της εταιρείας στους ξενοδόχους
- «Δεν πάει άλλο»: Πορεία με τρακτέρ στα Τρίκαλα – Οι αγρότες κατήγγειλαν την κυβέρνηση
- Αυστραλία – Αίγυπτος: Ο Εμάν Ασούρ άνοιξε το σκορ νωρίς για τους «Φαραώ» (vid)
- Σπάνιος πυροστρόβιλος καταγράφηκε εντός της Ζώνης Αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ [βίντεο]







