Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουλβς – Άρσεναλ 2-1 : Επιστροφή στις νίκες για Γουλβς και… αντίο Ευρώπη για Άρσεναλ

Γουλβς – Άρσεναλ 2-1 : Επιστροφή στις νίκες για Γουλβς και… αντίο Ευρώπη για Άρσεναλ

Μετά από ενάμιση μήνα, η Γουλβς πήρε τρίποντο στην Premier League, επικρατώντας με 2-1 της Άρσεναλ στο Μολινό. Σε δύσκολη θέση οι «κανονιέρηδες» που βλέπουν πλέον το… τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Μολινό, με την Γουλβς να επικρατεί της Άρσεναλ με 2-1, κατακτώντας έτσι την πρώτη νίκη της μετά από ενάμιση μήνα.

Ενα ματς που τα είχε όλα. Γκολ, ένταση και αποβολές. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να προηγήθηκαν στο σκορ, άλλα έφυγαν με άδεια χέρια, τελειώνοντας το ματς με 9 παίκτες! Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Άρσεναλ έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, παραμένοντας στην 10η θέση με 31 πόντους.

Στο 9ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Σακά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 11 η κεφαλιά του Κίλμαν πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 25’ ο Πεπέ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι και τελικά στο 32’ ο Ιβοριανός άδειασε στα αριστερά τον Σεμέδο και με φοβερό σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 45+3’ ο Ζοσέ μπήκε όμορφα στην περιοχή της Άρσεναλ μετά από κάθετη του Ποντένσε, ο Λουίζ τον γκρέμισε κατά λάθος και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και απέβαλλε τον αμυντικό των «κανονιέρηδων». Ο Νέβες εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε έτσι το 1-1.

Στο 49’ είχαμε την απόλυτη ανατροπή του σκηνικού, καθώς ο Μουτίνιο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στο 72ο λεπτό, η Άρσεναλ έμεινε με 9 παίκτες, μετά και την αποβολή του Λένο. Η ομάδα του Αρτέτα προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε με το 2-1 υπέρ της Γουλβς να παραμένει μέχρι και το τέλος.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σεμέδο, Κίλμαν, Μουτίνιο, Νέβες (74’ Ντεντόνκερ), Ποντένσε (62’ Βιτίνια), Τραορέ, Ζοσέ (90+1’ Φάμπιο Σίλβα), Νέτο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Λουίζ, Σέντρικ, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Τζάκα, Παρτέι (75’ Ρούναρσον), Σμιθ Ρόου, Σακά, Λακαζέτ (46’ Γκάμπριελ), Πεπέ (61’ Ομπαμεγιάνγκ).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-1

Εχει… σφυγμό η Σέφιλντ. Στο ντέρμπι των ουραγών της Premier League, οι γηπεδούχοι έφτασαν με ανατροπή στο πολύτιμο τρίποντο.
Ετσι, η Σέφιλντ βρίσκεται στους 11 πόντους και στο -1 από την Γουέστ Μπρομ. Η… σωτηρία όμως απέχει πολύ και για τις δυο ομάδες, καθώς η 17η Μπράιτον έχει 21 βαθμούς.

Στο 41ο λεπτό, ο Φίλιπς με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1 για την Γουέστ Μπρομ.

Η Σέφιλντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και σ το 56ο λεπτό ο Μπόγκλ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 73ο λεπτό ο Μπάσαμ σέντραρε από δεξιά, ο Λόου βρήκε λίγο την μπάλα και την έστρωσε στον Σαρπ που σούταρε με τη μία από το πέναλτι για το 2-1.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Μπάλντοκ (44’ Λόου), Αμπαντού, Ίγκαν, Μπογκλ, Φλεκ, Νόργουντ (46’ ΜακΜπέρνι), Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ, Σαρπ (86’ Μπερκ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Ατζαγί, Σνόντγκρας, Ο’Σέι, Φίλιπς (76’ Γκάλαχερ), Λίβερμορ, Ρόμπινσον (66’ Γκραντ), Ντιανέ (66’ Ρόμπσον Κανού), Ματέους Περέιρα

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024