Ανιψιός Μαραντόνα : Ο θείος μου δεν ήθελε να ζήσει άλλο
Ο ανιψιός του Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε για τις τελευταίες μέρες του θείου του, αναφέροντας πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου τού είχε πει πως δεν ήθελε να ζήσει άλλο
Ο ανιψιός του Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες της ζωής του.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο Ντιεγκίτο τού είχε εξομολογηθεί πως ήθελε να πεθάνει, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει έτσι για την υπόλοιπη ζωή του.
Όσα είπε ο ανιψιός του Μαραντόνα:
«Στις 24 Νοεμβρίου ήταν καλά, αλλά δεν ήθελε να ζήσει άλλο. Δεν ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του. Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε να παλέψει όπως έκανε πάντα.
Ίσως γιατί δεν μπορούσε να κλοτσήσει πια την μπάλα. Μου είπε: Έχω ζήσει 60 χρόνια, έχω στερηθεί πολλά πράγματα και δε θέλω να συνεχίσω έτσι. Δε θέλω να ζήσω άλλο».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.