Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Δυναμώνει με Ανδρεάδη και Νικολάκη

Ολυμπιακός : Δυναμώνει με Ανδρεάδη και Νικολάκη

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές του έμπειρου κεντρικού, Ανδρέα Ανδρεάδη, αλλά και του πολύ καλού πασαδόρου, Δημήτρη Νικολάκη – Την Τρίτη (2/2) οι ανακοινώσεις.

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον πολύπειρο κεντρικό, Ανδρέα Ανδρεάδη, αλλά και τον πολύ καλό πασαδόρο, Δημήτρη Νικολάκη.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις με τους δύο παίκτες και την Τρίτη (2/2) αναμένεται να τους ανακοινώσουν και επίσημα.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Ανδρεάδης, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού από το 2009 έως το 2012 και από το 2017 έως το 2020, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα.

Ενας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης και ένας από τους καλύτερους κεντρικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Δημήτρη Νικολάκη, με τον Δημήτρη Καζάζη να έχει στα χέρια του μια επιπλέον λύση και τον Ολυμπιακό να προσθέτει στη φαρέτρα του έναν εξαιρετικό πασαδόρο.

Δύο μεταγραφές με τις οποίες δυναμώνει πολύ το ρόστερ του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να δείχνει έμπρακτα ότι στόχος της είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Το απέδειξε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν στην Θεσσαλονίκη τον Δικέφαλο του Βορρά με 3-0 σετ. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με την ομάδα του Καζάζη να φτάνει με χαρακτηριστική άνεση σε ένα καθαρό τρίποντο.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024