Στα «ραντάρ» της Κροτόνε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο Μάσιμο Καρέρα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είναι στο μπλοκάκι της ιταλικής ομάδας, η οποία ετοιμάζεται να απομακρύνει τον Τζιοβάνι Στρόπα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Serie A.
Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του «TuttoMercatoWeb», ο Καρέρα είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του συλλόγου και δεν αποκλείεται να του γίνει επίσημη πρόταση, με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Στη λίστα της Κροτόνε πάντως, φέρεται να βρίσκεται και ο Λεονάρντο Σεμπλίτσι, ο οποίος ήταν παλαιότερα προπονητής της ΣΠΑΛ.
Να θυμίσουμε πως ο Καρέρα βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.