
ΑΕΚ : Με Νταντσένκο και επιστροφές η προπόνηση
Ο Όλεγκ Νταντσένκο πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ τη Δευτέρα ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Τσιντώτας και Κρίστιτσιτς.
Μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, η ΑΕΚ επέστρεψε τη Δευτέρα στις προπονήσεις με τον Όλεγκ Νταντσένκο να συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρόγραμμα με τη νέα του ομάδα.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι Μάριο Μιτάι, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Πέτρος Μάνταλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Και οι τρεις του αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες μέρες.
Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Θα υποβληθεί σε μαγνητική της οποίας τα αποτελέσματα θα κρίνουν και το πόσο θα μείνει εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Νέναντ Κρίστιτσιτς.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
- Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της
- «Λογαριασμός ευθύνης» για τους πρώτους 30 μήνες από τον Ν. Χαρδαλιά – 352 έργα και παρεμβάσεις σε ολόκληρη την Αττική
- Επίσημα προπονητής της Ντουμπάι BC ο Τσάβι Πασκουάλ – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic,vid)
- ΠΑΣΟΚ: Ένα γρήγορο μάθημα για όσα δεν μας λένε για την παιδεία από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Στέφανο Παραστατίδη
- Τα ισχυρότερα νομίσματα των τελευταίων 20 ετών
- LIVE: Γαλλία – Ισπανία


