
Στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ο Παναγιωτόπουλος
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο ε.α. κ. Θεόδωρο Λάγιο.
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο ε.α. κ. Θεόδωρο Λάγιο.
Τον Υπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ιωάννης Κούτρας και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτριος Παπακώστας.
Στη συνάντηση κατά την οποία έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στο πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε Viper καθώς και των μεταγωγικών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας , συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της “Lockheed Martin Aeuronautics International” κ. Ντένης Πλέσσας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεναγήθηκε στο πρότυπο αεροσκάφος F-16 το οποίο αναβαθμίστηκε στην εκδοχή Viper ,στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απογειωθεί για τις Η.Π.Α. όπου θα υποστεί εκτεταμένο τεχνικό έλεγχο.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους του Σωματείου Εργαζομένων. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης εξέφρασε τα θετικά σχόλιά του και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της ΕΑΒ στην υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.
- Αϊτή: Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά των συμμοριών, αλλά αυτές προσαρμόζονται
- Walt Disney: Εστειλαν με email τις απολύσεις – Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
- Τουρκία: Καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση τον δημοσιογράφο Αράπκιρλι
- Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ξανά στο εδώλιο για βιασμό
- Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για «σαφή διαστρέβλωση» έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πιο ακριβή η εξαγορά πλασματικών

