Το ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δίνουν μεγάλο βάρος στην αναδιοργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων και την περασμένη Πέμπτη ο Σαρωνικός γέμισε… κομάντος στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε Άσκηση Συνεργασίας Δυνάμεων της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) και του Πλοίου Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ), στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού κόλπου.
Οι εικόνες και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ είναι εντυπωσιακά.
Η συνεκπαίδευση σχεδιάστηκε και συντονίστηκε από τη Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) και περιελάμβανε εξειδικευμένα αντικείμενα διεξαγωγής Ειδικών Επιχειρήσεων.
Η εν λόγω Άσκηση είχε ως σκοπό την επαύξηση της μαχητικής ικανότητας και της διαλειτουργικότητας των συμμετεχουσών δυνάμεων, καθώς και του επιπέδου συνεργασίας τους κατά την σχεδίαση και εκτέλεση των εν λόγω επιχειρήσεων στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον του Αιγαίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).