Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία για το εκπαιδευτικό αεροπλάνο - Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Αγωνία για το εκπαιδευτικό αεροπλάνο – Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Νωρίς το πρωί ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και μηχανήματα αποχιονισμού της Πολιτικής ανέβηκαν στις χιονισμένες κορυφογραμμές χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε σχετικό με το αεροπλάνο.

Σταμάτησαν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Ανατολικό Ζαγόρι, οι έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροπλάνου το στίγμα του οποίου χάθηκε χθες το μεσημέρι.

Η γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε από χθες το μεσημέρι μέχρι στιγμής, δεν έχει αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχουν και Ιρακινοί σπουδαστές στην ιδιωτική Σχολή εκπαίδευσης πιλότων της Κοζάνης. Με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν στις έρευνες στους πρόποδες του Μιτσικελίου, καθώς και σε ακτίνα 15 χιλιόμετρων γύρω από το τελευταίο στίγμα του εκπαιδευτικού.

Νωρίς το πρωί ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και μηχανήματα αποχιονισμού της Πολιτικής ανέβηκαν στις χιονισμένες κορυφογραμμές χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε σχετικό με το αεροπλάνο.

Το μεσημέρι τον χώρο των ερευνών επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης για να ενημερωθεί αλλά και για να συνδράμει με δυνάμεις εάν κριθεί αναγκαίο.

Σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρουν εθελοντικά, οι κάτοικοι των χωριών του Ζαγορίου, αλλά και μέλη της Λέσχης 4×4 που μπαίνουν στις πλέον δύσβατες περιοχές. Σημειώνεται ότι φίλοι και εθελοντές από την ίδια σχολή   που φοιτούσε ο 32χρονος ήρθαν από την Κοζάνη  προκειμένου  να συνδράμουν και αυτοί στις έρευνες .

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024