Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίμαβος της Λιντς κόντρα στις «αλεπούδες» (3-1)

Θρίμαβος της Λιντς κόντρα στις «αλεπούδες» (3-1)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μπάμφορντ που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, η Λιντς «άλωσε» το Κινγκ Πάουρ και επικράτησε με 3-1 της Λέστερ, ανεβαίνοντας στην 12η θέση της βαθμολογίας!

Με έναν Πάτρικ Μπάμφορντ βγαλμένο από τα καλύτερα όνειρα του Μαρσέλο Μπιέλσα, η Λιντς κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στο Κινγ Πάουερ, καθώς επικράτησε με 3-1 της Λέστερ, παίρνοντας ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο», με το οποίο ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Ο Άγγλος επιθετικός της Λιντς, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τα «παγώνια», έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ. Παρότι η Λέστερ προηγήθηκε νωρίς με τον Μπαρνς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς και να σπάσουν ένα αήττητο εννέα αγώνων των «αλεπούδων» στην Premier League.

Μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, η Λέστερ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να πλασάρει άψογα και να γράφει το 1-0 για τις «αλεπούδες». Η απάντηση της Λιντς ήταν άμεση, με τον Μπάμφορντ να δίνει στον Ντάλας και εκείνος να ισοφαρίζει στο 15ο λεπτό για τα «παγώνια».

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ολοκληρωτικά ο Μπάμφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποίησε ένα «μαγικό» 15λεπτο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και με ένα γκολ και μία ακόμη ασίστ, έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του Μπιέλσα.

Στο 70′ ο 27χρονος σέντερ φορ, έκανε την ανατροπή για τη Λιντς με ένα τρομερό πλασέ, ενώ 14 λεπτά αργότερα έβγαλε με άδειο τέρμα τον Τζέιμς Χάρισον, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν (37’ Περέιρα), Τζάστιν, Έβανς, Φοφανά (80’ Ουντέρ), Ολμπράιτον (46’ Σογιουντσού), Μεντί, Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς, Αγιόθε Πέρεθ

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρόικ, Φίλιπς, Χάρισον, Ροδρίγο (21’ Κλιχ), Αλιόσκι, Μπάμφορντ, Ραφίνια (80’ Έλντερ Κόστα)

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024