Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ευρωπαϊκή σύσκεψη των εντατικολόγων

Η ευρωπαϊκή σύσκεψη των εντατικολόγων

Οι διευθυντές ΜΕΘ όλης της Ευρώπης συζήτησαν για το πώς θα συντονίσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του covid και στη μάχη κατά της μετάλλαξης του φονικού ιού

Την ώρα που αποφασίστηκε να ανοίξουν τη Δευτέρα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από τις «κόκκινες» περιοχές (που θα ανοίξουν μόνον τα Γυμνάσια), στην Ευρώπη έγινε μία ασυνήθιστη τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι διευθυντές ΜΕΘ όλης της Ευρώπης συζήτησαν για το πώς θα συντονίσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του covid και στη μάχη κατά της μετάλλαξης του φονικού ιού.

Αποτελούν ίσως τους πλέον ειδικούς για την εξέλιξη της ασθένειας αυτής και οι προβλέψεις τους έχουν τη σημασία τους, ακόμα και εάν δεν είναι για όλους αισιόδοξες…

Για παράδειγμα, μέλη της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Εντατικής Θεραπείας συζητούσαν όλο το απόγευμα της Παρασκευής το ενδεχόμενο να γίνει μία πανευρωπαϊκή συνάντηση δια ζώσης τον Σεπτέμβριο.

Και στο σημείο αυτό υπήρξαν οι πρώτες ενστάσεις. Γαλλία και Ιταλία εξέφρασαν επιφυλάξεις εάν θα μπορούμε να ταξιδεύουμε τον Σεπτέμβριο εκφράζοντας όμως παράλληλα την αισιοδοξία τους ότι με το εμβόλιο είναι πιθανόν να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Με την προϋπόθεση όμως πως θα γίνει ομαλά η παράδοση του, αφού στην τηλεδιάσκεψη ακούστηκαν φωνές αγωνίας από Εντατικολόγους ότι τα εμβόλια που παρέλαβαν έως τώρα οι κυβερνήσεις τους δεν επαρκούν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024