Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι έλεγαν ο φίλοι της ΑΕΚ για τον Λαλά

Τι έλεγαν ο φίλοι της ΑΕΚ για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ – Διαβάστε τι έλεγαν οι οπαδοί της Ενωσης, που είχαν… τρελαθεί στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Κένι Λαλά το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 29χρονος αμυντικός έρχεται αποφασισμένος να τα δώσει όλα, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να προχωράει σε ακόμη μια ποιοτική και δυνατή μεταγραφική κίνηση.

Οι Ερυθρόλευκοι βάζουν στη… μηχανή τους τον Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος έχει απασχολήσει και την ΑΕΚ. Πριν από λίγες μέρες, το όνομα του Λαλά έπαιζε δυνατά στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, αλλά το υψηλό κασέ του έκανε αδύνατη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Παρόλα αυτά, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έλεγαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για τον 29χρονο αμυντικό, που βρισκόταν στα «κιτρινόμαυρα» ραντάρ. Όλα τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, με τους οπαδούς της Ένωσης να είναι… τρελαμένοι με το ενδεχόμενο απόκτησής του.

«Αν τον πάρουμε, θα είναι το καλύτερο μπακ της Ελλάδας, μακάρι να έρθει», σχολίαζε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ. «Μιλάμε για παίκτη 2-3 επίπεδα πάνω από όλη την εντεκάδα (της ΑΕΚ) και κυρίως τους παίκτες στην θέση του, παίκτη περιζήτητο με χαρακτηριστικά που τον καθιστούν εύκολα βασικό σε μεγάλα πρωταθλήματα, και θα έρθει εδώ;

Στο καημένο ελληνικό πρωτάθλημα? Αν έρθει θα είναι θαύμα, αλλά θαύματα με αυτή τη διοίκηση δεν έγιναν ποτέ», υπογράμμιζαν οι κιτρινόμαυροι οπαδοί. «Επειδή τον ξέρω, αν μπορέσουμε να τον πάρουμε απλα μπράβο. Αλλά θα θέλει πολλά λεφτά», συμπλήρωσε ένας φίλαθλος της Ένωσης.

Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις του 29χρονου δεξιού μπακ και προσθέτει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ligue 1. Εναν παίκτη,  που προέρχεται από γεμάτες σεζόν και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος». «Είμαι πολυ χαρουμενος που είμαι εδω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινουργια περιπετεια με το νέο μου συλλογο. Ξέρω ότι ερχομαι σε ένα πολυ μεγάλο συλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλωσω και το δικό μου παλμαρε. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριερα», ανέφερε ο Γάλλος.

Δείτε τα σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ και διάβαστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Τον Κένι Λαλά θα τον δουν από κοντά οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, αλλά με τα… ερυθρόλευκα, καθώς ο 29χρονος σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024