Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να προελαύνει προς τον τίτλο επικρατώντας με σκορ 4-1 της Χόφενχαϊμ για την 19η αγωνιστική της Bundesliga και βρίσκεται πλέον στο +10 από τη Λειψία η οποία παίζει αργότερα σήμερα (30/1, 19:30) κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με τον Μπόατενγκ στο 32′ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τόμας Μίλερ στο 43′ για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Κράμαριτς και να μειώσει σε 2-1. Για να έρθουν στο δεύτερο μέρος οι Λεβαντόφσκι (57′) και Γκνάμπρι (63′) να δώσουν διαστάσει θριάμβου στη νίκη.

Στα άλλα ματς, η Άουγκσμπουργκ μπορεί να προηγήθηκε στο 10′ με τον Χαν, όμως ο Ντιλέινι στο 26′ ισοφάρισε, και στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντσο στο 63′ και ο Ουντουοκάι στο 75′ με αυτογκόλ να τελειώσουν το παιχνίδι.

Ακόμη, η Άιντραχτ παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογία μετά την επικράτηση με σκορ 3-1 επί της Χέρτα Βερολίνο. Όλη η ιστορία του αγώνα εξελίχθηκε στο β’ μισό, με τους πρωτευουσιάνους να προηγούνται στο 66′ με τον Πιόντεκ και τον Αντρέ Σίλβα να ισοφαρίζει ένα λεπτό μετά σε 1-1. Στο 85′ ο Χιντερέγκερ και στο 90’+5′ ο Αντρέ Σίλβα ξανά διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Τέλος,η Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στην Γκλάντμπαχ και η Βέρντερ Βρέμης απέναντι στη Σάλκε έμειναν στην ισοπαλία και στο 1-1, στις αναμετρήσεις τους.