Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό κορυφής για τον Λεβαδειακό (1-3), «Χ»ωρίς νικητή στην Ξάνθη (0-0)

Διπλό κορυφής για τον Λεβαδειακό (1-3), «Χ»ωρίς νικητή στην Ξάνθη (0-0)

Νίκη κορυφής για τον Λεβαδειακό που κατάφερε να επικρατήσει στα Τρίκαλα με 3-1, μένοντας έτσι μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Κισσαμικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό

Νίκη κορυφής για τον Λεβαδειακό που κατάφερε να επικρατήσει στα Τρίκαλα με 3-1, μένοντας έτσι μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Κισσαμικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

 ΑΟ Τρίκαλα – Λεβαδειακός 1-3

Σπουδαία και σημαντική νίκη για τον Λεβαδειακό που κατάφερερε να φύγει με το διπλό από τα Τρίκαλα στο ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας με 3-1. Η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και πήρε μία πανάξια νίκη, μένοντας έτσι μόνος στην πρώτη θέση της Super League 2, με τους γηπεδούχους να πέφτουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ο Λεβαδειακός που κατάφερε να απειλήσει δύο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ωστόσο ήρθε με έναν απίθανο τρόπο.

Έπειτα από στημένη φάση για τους φιλοξενούμενους, ο Γκέκας απέκρουσε τη μπάλα με τη βοήθεια του δοκαριού και αυτή κατέληξε στα πόδια του Παπαγεωργίου που στην προσπάθειά του να τη διώξει, την έστειλε πάνω στον Σουλιώτη και εκείνος στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τζιώρα να γράφει στο 45ο λεπτό το 2-0.

Τα Τρίκαλα κατάφεραν να σκοράρουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51′) με τον Αλμπάνη, ωστόσο το γκολ του Νίλι έκοψε τα… φτερά των γηπεδούχων, με την ομάδα του Αντωνίου να παίρνει ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Ξάνθη – Κισσαμικός 0-0

Λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη, με την ομώνυμη ομάδα να μένει στο μηδέν απέναντι στον Κισσαμικό. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει στο 100% το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού…

Με την ισοπαλία αυτήν, η Ξάνθη κατάφερε να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας και να φτάσει τους 6 βαθμούς, ενώ ο Κισσαμικός ανέβηκε στην 7η θέση, φτάνοντας τους 3 βαθμούς…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024