Βρετανία – Κοροναϊός: Ξανά πάνω από τους 1.200 οι νεκροί σε μια ημέρα
Παραμένει υψηλά ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κοροναϊού στη Βρετανία, με τις Αρχές να ανακοινώνουν 1.245 νέους θανάτους.
Τη ζωή περισσότερων από 1.200 ανθρώπων στοίχισε η επέλαση της πανδημίας στη Βρετανία, το τελευταίο 24ωρο.
Ειδικότερα, οι βρετανικές αρχές κατέγραψαν σήμερα επιπλέον 1.245 θανάτους, εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ Covid-19.
Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι μάλιστα αυξημένος από τους 1.239 μία ημέρα πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Τραμπ: «Όμορφος καθαρός άνθρακας» – Πακέτο 700 δισ. στη βιομηχανία ορυκτών
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)













![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442