Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του

Τελειωμό δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες που αφορούν σε περιστατικά βίας είτε είναι σωματική, ψυχολογική, λεκτική και σεξουαλική.

Σε μια αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως βιώσει ως μαθητευόμενος ηθοποιός σεξουαλική παρενόχληση από τον τότε δάσκαλο του και σκηνοθέτη, ο οποίος – όπως είπε – προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη.

«Πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος και ίσως ούτε και με την εμπειρία που έχω μετά από 25 χρόνια ούτε και με την όποια σοφία μου έχει δώσει η δουλειά για να μπορέσω να διαχειριστώ καταστάσεις τέτοιες, ναι, βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις σε πρόβα ή σε γύρισμα και ουσιαστικά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί αυτό που περιγράφει η Ζέτα ή αυτό που περιγράφει η Σοφία και η κάθε Σοφία είναι κυρίως αυτό: ότι τα χάνεις απέναντι στον άνθρωπο που εκείνη την ώρα έχει κατά κάποιο τρόπο την εξουσία στα χέρια του. Κι εκεί όντας ανήμπορος ουσιαστικά γιατί θεωρητικά είσαι κατώτερος του, αυτός είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, ηθοποιός, ανήκει σε έναν θίασο, εκείνος είναι πρωταγωνιστής και όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι που μπορεί να υπάρχουνε σε έναν επαγγελματικό χώρο, εκείνη την ώρα εσύ νιώθεις από την αρχή εκ προοιμίου ηττημένος και δεν μπορείς να αντιδράσεις», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: «Εγώ ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα έκανα και κάποια άλλα μαθήματα, δηλαδή σεμινάρια, με έναν πολύ γνωστό εκείνη την εποχή σκηνοθέτη στο θέατρο που ήταν μαθήματα υποκριτικής και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αναπτύχθηκε η όποια σχέση δασκάλου – μαθητή, οπότε εκεί αρχίζει και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος στο μάθημα και αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχθώ κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω επαφή σωματική και να έρθω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, σε σημείο να είμαι πολύ κοντά ίσως στο να αφήσω και τη δραματική σχολή στην οποία βρισκόμουν».

Για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν άσκηση βίας… Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, διέκοψα τα σεμινάρια… Δεν έχω επαφή μαζί του… Νομίζω ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση… Το θύμα αισθάνεται ότι μπορεί το ίδιο να έκανε κάποιο λάθος… ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024