
Οργια Μανούχου υπέρ της ΑΕΚ : Δεν απέβαλε τον Μάνταλο στο 48’
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στο 48’ απώθησε με βίαιο χτύπημα τον αντίπαλό του, τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο Μανούχος δεν… συγκινήθηκε – Καραμπινάτη φάση για κόκκινη κάρτα, έκλεισε τα μάτια ο ρέφερι.
Της… εξυγίανσης γίνεται στο ΟΑΚΑ, με τον Μανούχο να παίζει 100-0 ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, μπας και γλιτώσει την Ενωση από την ήττα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, βλέποντας τον ΠΑΣ Γιάννινα να προηγείται με 1-0, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει το παιχνίδι η ΑΕΚ.
Στο 48’ αρνήθηκε να δώσει κόκκινη κάρτα στον Μάνταλο, όταν ο μεσοεπιθετικός των Κιτρινόμαυρων απώθησε βίαια τον αντίπαλό του και τον πέταξε στο έδαφος. Ο αρχηγός της Ενωσης χτύπησε τον Μπρένερ, αλλά ο Μανούχος δεν… συγκινήθηκε.
Μια καραμπινάτη φάση για κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή του αγώνα, όμως, να κλείνει τα μάτια και την ΑΕΚ να συνεχίζει με 11 ποδοσφαιριστές, παρά το χτύπημα του Μάνταλου στον Μπρένερ. Ο Μανούχος μάλιστα δεν έδωσε καν κίτρινη στον διεθνή μεσοεπιθετικό, με την απόφασή του να εξοργίζει τον πάγκο του ΠΑΣ.
Αυτό δεν είναι το μοναδικό λάθος του Μανούχο, με τον διαιτητή από την Αργολίδα να παίζει 100-0 ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53’ έδωσε ανάποδα το φάουλ που έγινε λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα και την ευκαιρία στην ΑΕΚ να απειλήσει, ενώ μάλιστα τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη των Ηπειρωτών.
Αντί να δώσει φάουλ υπέρ του ΠΑΣ, έδωσε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ. Ενας εντελώς… διαφορετικός Μανούχος στο δεύτερο ημίχρονο, με τον διαιτητή να προκαλεί την οργή των παικτών και του πάγκου του ΠΑΣ Γιάννινα με τα σφυρίγματά του…
- Θα συνεχιστεί την Τετάρτη το παιχνίδι του Τσιτσιπά – Διεκόπη λόγω σκότους (1-1, vid)
- Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου, ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις IDF και Χεζμπολάχ
- Γλυφάδα: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολικό συγκρότημα – Έκλεψαν ακόμα και τα χρήματα για την εκδρομή – Σοκάρουν οι εικόνες
- Γάλλος μεγιστάνας της μόδας αποχωρεί από τον οίκο της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς οι ζημίες αυξάνονται
- Ποιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες
- ΔΥΠΑ: Λήγει στις 15 Απριλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη δράση απασχόλησης ανέργων

