Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Kellyanne Conway κατηγορείται ότι ανέβασε topless φωτογραφία της κόρης της στο Twitter

Η Kellyanne Conway κατηγορείται ότι ανέβασε topless φωτογραφία της κόρης της στο Twitter

Η πρώην σύμβουλος του Trump δεν ζει και τις καλύτερες μέρες της ως δημόσιο πρόσωπο

Η Kellyanne Conway, πρώην σύμβουλος του Τραμπ, φέρεται να δημοσίευσε στο Twitter μια τόπλες εικόνα της κόρης της, Claudia, 16 ετών, στο Twitter τη Δευτέρα. Όπως ήταν φυσικό, έγινε σάλος.

Ένας εκπρόσωπος του Twitter δήλωσε  ότι οι ομάδες της εταιρείας ερευνούν το συμβάν. «Μέσω της τεχνολογίας και του φυσικού ελέγχου, θα καταργήσουμε προληπτικά τυχόν εικόνες που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με την Kellyanne Conway για σχόλιά της (άβολο).

Σύμφωνα με τις καταγραφές οθόνης που δημοσιεύτηκαν από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο λογαριασμός της Kellyanne Conway (@KellyannePolls) μοιράστηκε μια εικόνα της τόπλες έφηβης κόρης της χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Fleets που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Twitter, η οποία διαγράφει αναρτήσεις μετά από μια περίοδο 24 ωρών (παρόμοια λειτουργία με τις ιστορίες του Instagram και του Snapchat) . Το tweet μπορεί να καταργήθηκε, αλλά είχε ήδη ανέβει.

Ο ρόλος της έφηβης κόρης, Claudia

Στο TikTok, εν τω μεταξύ, η Claudia Conway (η κόρη, ντε) δημοσίευσε τη Δευτέρα βίντεο που επιβεβαιώνουν ότι η εικόνα ήταν αυθεντική. Έκτοτε έχουν βέβαια διαγραφεί από τον λογαριασμό της στο TikTok, αλλά οι χρήστες του Twitter δημοσίευσαν αντίγραφα των βίντεο. Στα βίντεο, μια εμφανώς αναστατωμένη Claudia Conway εικάζει ότι η μητέρα της μπορεί να έχει δημοσιεύσει κατά λάθος την εικόνα. «Υποθέτω ότι η μαμά μου πήρε μια φωτογραφία για να την χρησιμοποιήσει μια μέρα και στη συνέχεια κάποιος την χάκαρε ή κάτι τέτοιο», είπε. «Έχω κυριολεκτικά χάσει τα λόγια μου. Αν το δείτε, αναφέρετέ το. »

Την περασμένη εβδομάδα, η Claudia δημοσίευσε μια σειρά βίντεο TikTok που κατηγορούν τη μητέρα της για σωματική και λεκτική κακοποίηση, σύμφωνα με δημοσιεύσεις των κλιπ στο Twitter.

Τον Αύγουστο του 2020, η Kellyanne Conway ανακοίνωσε ότι σταματά από την δουλειά της στο Λευκό Οίκο για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της, αφού η Claudia ισχυρίστηκε ότι ζητούσε να φύγει από το σπίτι της οικογένειας, λόγω του ότι αισθανόταν τραυματισμένη και κακοποιημένη από αυτή.

Το 2019, το Γραφείο Ειδικού Συμβούλου των ΗΠΑ ανέφερε την Kellyanne Conway για επανειλημμένες παραβιάσεις του νόμου Hatch, νόμου περί δεοντολογίας που απαγορεύει στους κυβερνητικούς αξιωματούχους να χρησιμοποιούν την επίσημη ικανότητά τους να υποστηρίζουν ή να εναντιώνονται σε πολιτικές υποψηφιότητες. Η έκθεση του OSC, η οποία συνέστησε στον Τραμπ να απολύσει την Κόνγουεϊ, διαπίστωσε ότι είχε επανειλημμένα «διαφωνήσει με δημοκρατικούς προεδρικούς υποψηφίους, ενώ επίσης έχει μιλήσει με την επίσημη ιδιότητά της κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων και στα κοινωνικά μέσα».

Όσο για το θέμα με την γυμνόστηθη φωτογραφία, η τελευταία εξέλιξη θέλει την Claudia Conway να (παρα)καλεί μέσω Tik Tok τους ανθρώπους να «σταματήσουν να καλούν αρχές». Είπε ότι αυτή και η μητέρα της θα «κάνουν ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα» και θα εργαστούν για τη σχέση τους. Η Claudia τόνισε ότι η απειλή κατά της οικογένειάς της την θέτει επίσης σε κίνδυνο.

«Ξέρω ότι η μαμά μου δεν θα δημοσίευσε ποτέ κάτι για να με πληγώσει εσκεμμένα και πιστεύω ότι είχε πειραχτεί», είπε η Claudia Conway σε ένα από τα βίντεο του TikTok την Τρίτη. Ο πατέρας της, ο συντηρητικός δικηγόρος Τζορτζ Κόνγουεϊ, έγραψε επίσης έναν σύνδεσμο σε ένα από τα κλιπ του TikTok που δημοσίευσε, γράφοντας: «Η κόρη μας Κλαούντια μου ζήτησε να κάνω tweet την συγκεκριμένη δήλωση γι ‘αυτήν».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024