«Οι ενέργειες είναι συγκεκριμένες. Έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, από αλιείς, κατοίκους. Έχει οριστεί αρμόδιος πραγματωγνόμονας. Είναι στοιχεία της προανάκρισης οι καταθέσεις. Το συλλεχθέν υλικό θα αξιολογηθεί καταλλήλως από τις προανακριτικές αρχές. Αυτή είναι και η βούληση του κ. Πλακιωτάκη»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Πλωτάρχης, εκπρόσωπος Τύπου Υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκος Κοκκαλάς, αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

«Σαν λιμενικό σώμα από την πλευρά μας και ειδικότερα η λιμενική αρχή της Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση υπό την εποπτεία της λιμενικής αρχής Χαλκίδας συνεπικουρούμενη από έμπειρα στελέχη της αρμόδιας διεύθυνσης του Υπ. Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής θα πράξουν τα δέοντα προκειμένου να διελευκανθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τα οποία έγινε το συμβάν. Εξετάζονται όλα τα σενάρια» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Οι ενέργειες είναι συγκεκριμένες. Έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, από αλιείς, κατοίκους. Έχει οριστεί αρμόδιος πραγματωγνόμονας. Είναι στοιχεία της προανάκρισης οι καταθέσεις. Το συλλεχθέν υλικό θα αξιολογηθεί καταλλήλως από τις προανακριτικές αρχές. Αυτή είναι και η βούληση του κ. Πλακιωτάκη».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr