Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι μαρτυρίες ηθοποιών για λεκτική βία και άσχημη συμπεριφορά εις βάρος τους από τον Γιώργο Κιμούλη. Μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό ηθοποιό, συνάδελφοι της έχουν καταθέσει τη δική τους εμπειρία και κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν ταχθεί υπέρ της.
Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά ερωτώμενη για την δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη την χαρακτήρισε «δύσκολη».
Μιλώντας στο OPEN η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά μου. Διεκπαιρώθηκε η συνεργασία πάρα πολύ δύσκολα χωρίς να μιλάμε καν μεταξύ μας, καμία επαφή. Ήταν ψυχοφθόρα. Δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Όλα αυτά που περιγράφει η Ζέτα Δούκα είναι καταδικαστέα»,
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο θεατρικές παραστάσεις: «Θεσμοφοριάζουσες» και «Δον Ζουάν, η επιστροφή».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας