Άριελ Κωνσταντινίδη : Συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί
Η γνωστή ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να μην συγκινηθεί μιλώντας για τις τραυματικές της εμπειρίες -χωρίς να κατονομάσει τα πρόσωπα στα οποία αναφερόταν- τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τη Ζέτα Δούκα, αναφορικά με την βρώμικη πλευρά του θεάτρου, αυτή πίσω από την αυλαία…
Η γνωστή ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να μην συγκινηθεί μιλώντας για τις τραυματικές της εμπειρίες -χωρίς να κατονομάσει τα πρόσωπα στα οποία αναφερόταν- τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.
«Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας» είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.
«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.
«Κάτι αρχίσει να γίνεται. Θα πάρει πάρα πολύ καιρό. Τώρα έχει γίνει πολύ ανθρωποφαγικό. Δεν έχει να κάνει με τον κακό τον λύκο, να τιμωρηθεί ένας άνθρωπος. Κι αυτός τι έχει υποστεί μικρός ας αναλογιστούμε. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που έχουν καταχραστεί εξουσία» τόνισε.
- Μελόνι: Συνεργάτες της διαψεύδουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης της κυβέρνησης
- Το ΔΣ της ΚΕΔΕ ενέκρινε την κατανομή 5.537 θέσεων του Προγράμματος Απασχόλησης 55+ της ΔΥΠΑ στους Δήμους
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Αντόν Τσέχωφ: Πόσο κακός είναι ο κόσμος…
- Missing Alert για 22χρονη που εξαφανίστηκε την Τρίτη από την περιοχή Ελληνορώσων
- Ο Λένι Κράβιτς αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που γυμνάζεται φορώντας δερμάτινα παντελόνια
- Για τους 17χρονους Βρετανούς, τα social media θα σβήνουν τα μεσάνυχτα
- ΠΑΣΟΚ για έκθεση φορολογίας ΕΕ: Τρεις αποκαλυπτικές αρνητικές πρωτιές της Ελλάδας εκθέτουν την κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442