Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτας : Οι παίκτες μου εξοικειώνονται περισσότερο κάθε μέρα με αυτό που τους ζητώ

Κάτας : Οι παίκτες μου εξοικειώνονται περισσότερο κάθε μέρα με αυτό που τους ζητώ

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για το επερχόμενο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για το αν οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται με όσα ζητά από εκείνους

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αύριο Τετάρτη (27/1, 22:00) για την Euroleague.

Ο προπονητής των Πρασίνων, Όντεντ Κάτας, μίλησε γι’ αυτό το ματς, αλλά και για το αν οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται σε όσα τους ζητά να κάνουν.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάτας:

Για τους παίκτες του: «Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα, αποκτώ καλύτερη σύνδεση με τους παίκτες και αυτοί με τη σειρά τους εξοικειώνονται σιγά-σιγά περισσότερο με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Πάντα προσπαθείς να κερδίσεις. Φυσικά γνωρίζουμε ότι η Μαδρίτη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη που μπορεί να αγωνιστεί κανείς. Επίσης το πρόγραμμα των τελευταίων 10 ημερών είναι δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και να είμαστε πιο σταθεροί σε αυτήν. Σε κάποια σημεία είμαστε επιθετικοί κι ενοχλούμε την αντίπαλη ομάδα, αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνουμε περισσότερο. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως η Ρεάλ, πρέπει να τους επιβραδύνεις, να τους ενοχλήσεις και να τους βγάλεις από το ρυθμό τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για τον Ταβάρες: «Πρέπει να τον περιορίσεις. Σε τελική ανάλυση παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και μερικές φορές πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Δεν μπορείς να καλύψεις τα πάντα. Πρέπει να τον περιορίσεις και να παίξεις έξυπνα απέναντί του. Μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις δύσκολα μαρκαρισμένα σουτ. Πρέπει να παίξεις έξυπνα και υπομονετικά».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024