Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωγή Τσίπρα σε Κουρτάκη - Παπαχρήστο

Αγωγή Τσίπρα σε Κουρτάκη – Παπαχρήστο

Η αγωγή στρέφεται κατά των δύο δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα έγραψαν για την εξοχική κατοικία του κ. Τσίπρα στο Σούνιο.

Αγωγή κατά των δημοσιογράφων των ΝΕΩΝ και των Παραπολιτικών κ.κ.  Γ. Παπαχρήστο και Γ. Κουρτάκη κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ζητά ένα εκατ. ευρώ.

Η αγωγή στρέφεται κατά των δύο δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα έγραψαν για την εξοχική κατοικία του κ. Τσίπρα στο Σούνιο.

Την αγωγή γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης δημοσιεύοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο κ.  Γιάννης Κουρτάκης κάνει λόγο για αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για λήψη χρηματικής ικανοποίησης με τον ισχυρισμό ότι υπέστη ηθική βλάβη την οποία μάλιστα αποτιμά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκατ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο», σημειώνει ο Γιάννης Κουρτάκης στην ανάρτησή του.

Με ανάρτησή του στο Twitter και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρεται στην αγωγή τονίζοντας ότι «λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνει, αλλά με εκβιασμούς,απειλές, εκφοβισμούς και αγωγές δεν πρόκειται να πείσει την κοινωνία».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024