Συναγερμός έχει σημάνει και στην Βουλή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί της φρουράς κι ένας υπάλληλος βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.
Συγκεκριμένα, το πρώτο κρούσμα εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη όπου αστυνομικός της Βουλής διαγνώστηκε θετικός στον ιό, αλλά η ιχνηλάτηση έδειξε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα.
Την ίδια ημέρα υπήρξε κι άλλο κρούσμα σε υπάλληλο που όμως δούλευε με τηλεργασία.
Αυτό που ανησύχησε είναι το κρούσμα της περασμένης Παρασκευής που έτερος αστυνομικός διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και η ιχνηλάτηση που έγινε έδειξε ότι ήρθε σε στενή επαφή με πέντε άτομα.
Έγιναν 32 τεστ σε αστυνομικούς κι ευτυχώς κανένα δεν ήταν θετικό.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.