
Ιταλία : Πιθανή η παραίτηση του Τζουζέπε Κόντε
Πιθανή θεωρείται η παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε τις επόμενες ώρες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Πιθανή θεωρείται η παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε τις επόμενες ώρες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Απόψε ο Κόντε αναμένεται να μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο για συνάντηση με τον πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα και υποβολή παραίτησης.
Ο Κόντε ενδέχεται να λάβει νέα εντολή σχηματισμού κυβέρνησης για να προσπαθήσει να διευρύνει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία, αλλάζοντας και την υπουργική του ομάδα.
- Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Stadium Tour στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Επάρκεια στα σούπερ μάρκετ με ορίζοντα… 4-6 εβδομάδων – Οι παρενέργειες του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- «Παρέλυσε» το Δημόσιο στην Πορτογαλία – Γιατί απεργούν οι υπάλληλοι;
- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα



