Η τηλεοπτική απάντηση Χασαπόπουλου- Βούλγαρη στον Αντώνη Κανάκη για τις ενδυματολογικές επιλογές των παρουσιαστών.
Το γάντι που πέταξε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα σήκωσαν οι παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA», Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη με την στιλιστική τους «κόντρα» να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή όταν ο Αντώνης Κανάκης θεώρησε ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον αντέγραψε φορώντας σακάκι και γιλέκο αλα Peaky Blinders.
Σε σχετικό βίντεο τον «κατήγγειλε» ότι ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο σήμερα το πρωί να παίζει στιλιστικά σε κάτι που γνωρίζει καλά, το στυλ ΠΑΣΟΚ, με σακάκι και ζιβάγκο. Η Ανθή Βούλγαρη έστειλε μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη να ακολουθήσει αν μπορεί το στυλ «παλαιού ΠΑΣΟΚ», όπως είπε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας