Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίκινης : «Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού»

Τσίκινης : «Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού»

Στο 46΄το μεγάλο λάθος του Τσαγκαράκη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρομήτου με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπρούμα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά το παιχνίδι σηκώθηκε πολύ… σκόνη για τις διαιτητικές αποφάσεις του Πέτρου Τσαγκαράκη, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Νταμίρ Κάναντι και οι παίκτες του διαμαρτύρονται για το γκολ του Μπρούμα, για το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Χαρίση στο 39’, στο οποίο ήθελαν κόκκινη κάρτα, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 41’ σε χέρι του Σεμέδο.

To10.gr επικοινώνησε με τον καθηγητή διαιτησίας, Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις, τονίζοντας ότι το γκολ του Μπρούμα είναι πεντακάθαρο και σωστά μέτρησε. Παράλληλα, εξήγησε ότι σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον Μπουχαλάκη στο 39’, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στο φάση του 41ου λεπτού. Ζητήσαμε επίσης τη γνώμη του για το μαρκάρισμα του Στρούγγη στον Ανδρούτσο στο 46’, με τον Ηρακλή Τσίκινη να τονίζει ότι η φάση ήταν πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα και ο παίκτης του Ατρομήτου έπρεπε να αποβληθεί.

«Το γκολ του Μπρούμα είναι πεντακάθαρο και επιβεβαιωμένο και από το VAR που έκανε τον σχετικό έλεγχο», ανέφερε αρχικά για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση του 39ου λεπτού, στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν να τιμωρηθεί με κόκκινη ο Μπουχαλάκης, για το μαρκάρισμα στον Χαρίση.

Οπως εξήγησε ο καθηγητής διαιτησίας, σωστά δεν αποβλήθηκε ο έμπειρος μέσος, αφού δεν έπαιξε επικίνδυνα, αλλά ριψοκίνδυνα. «Δεν υπάρχει καμία κόκκινη κάρτα στη φάση του 39ου λεπτού. Σωστά δεν αποβλήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για το μαρκάρισμα στον Χαρίση. Δεν τον χτυπάει στο πόδι της προβολής. Δεν είναι επικίνδυνο παίξιμο, αλλά ριψοκίνδυνο», ανέφερε.

Για τη φάση του 41ου λεπτού, που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι για χέρι του Σεμέδο, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση που διαμαρτύρεται ο Ατρόμητος. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι με πλάτη στη φάση, δεν έχει καμία επαφή με το παιχνίδι» εξήγησε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Τέλος, αναφέρθηκε στη φάση του 46ου λεπτού, στην οποία ο Στρούγγης έχει κάνει εγκληματικό μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να δίνει το φάουλ, αλλά όχι την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου. Μια φάση στην οποία δεν επενέβη ούτε ο VARίστας, Τάσος Παπαπέτρου. «Είναι λάθος του Τσαγκαράκη, που δεν αποβάλλει τον Στρούγγη για το χτύπημα στον Ανδρούτσο. Είναι απευθείας κόκκινη κάρτα», τόνισε ο καθηγητής διαιτησίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024