Η Τσέλσι δεν έπεσε θύμα έκπληξης στο FA Cup και επικράτησε με 3-1 της Λούτον, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του θεσμού.

Η ομάδα του Λάμπαρντ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Championship και πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Ο Έιμπραχαμ άνοιξε το σκορ στο 11′ και έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 2-1 με τον Κλαρκ.

Στο δεύτερο μέρος, η Λούτον έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει στα ίσα το ματς αλλά ο Κέπα απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κόρνικ. Η Τσέλσι σφράγισε τη νίκη της με το τρίτο προσωπικό γκολ του Έιμπραχαμ στο 74′, ενώ ο Βέρνερ έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ καθώς αστόχησε σε πέναλτι πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Ζούμα, Έμερσον, Μάουντ (84′ Κόβασιτς), Γκίλμουρ, Ζίγιεχ (77′ Χάβερτς), Βέρνερ, Πούλισικ (70′ Χάντσον – Οντόι), Έιμπραχαμ (77′ Ζιρού)

Λούτον: Σλούγκα, Μπρι (61′ Λούα – Λούα), Λόκιερ, Ρέι (46′ Ποτς), Μπράντλεϊ, Νέισμιθ (76′ Μονκούρ), Τάνκλιφ (61′ Μπέρι), Ντρούσμπερι Χολ, Κλαρκ, Κόρνικ (60′ Κόλινς), Μπανζού