Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το -12 : «Αν δεν υπάρχει μισός ΠΑΟΚτσής στα γραφεία, αυτά γίνονται»

Κράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το -12 : «Αν δεν υπάρχει μισός ΠΑΟΚτσής στα γραφεία, αυτά γίνονται»

Απογοήτευση και οργή είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου οι «ασπρόμαυροι» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους ενώ έρχεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Οι ομάδες δεν διοικούνται από το Ροστόφ», ένα από τα πολλά «καρφιά» των οπαδών προς της διοίκηση.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το τέλος του ντέρμπι τον βρίσκει στο -12 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό ο οποίος θα τον φιλοξενήσει την Τετάρτη στο Φάληρο. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προβλημάτισε με την απόδοσή της κι αν η Ένωση δεν έκανε… δώρο το δεύτερο γκολ πιθανότατα θα είχε φύγει ηττημένη από το αποψινό ματς.

Κάτι που φυσικά καταλαβαίνει και ο κόσμος ο οποίος με τα σχόλιά του στα social media της ΠΑΕ ξέσπασε κατά της διοίκησης της ομάδας ενώ αρκετά… άκουσε και ο Πάμπλο Γκαρσία καθώς στα χέρια του ο ΠΑΟΚ έχασε το τρένο του τίτλου και έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια είναι αυτά που απευθύνονται προς τη διοίκηση της ομάδας την οποία χαρακτηρίζουν ανύπαρκτη αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Οι ομάδες δεν διοικούνται από το Ροστόφ».

Πολύ κράξιμο βέβαια και για τον Πάμπλο Γκαρσία τον οποίο κατηγορούν πως πήρε μία ομάδα από το -4 και την έριξε στο -12. Το «να παρακαλάμε μην φάμε τρίμπαλο την Τετάρτη», εννοώντας τον Ολυμπιακό, δείχνει επίσης πολλά για το κλίμα που επικρατεί πλέον στον κόσμο της ομάδας.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024