Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά: «Πεντακάθαρο το γκολ του Μπρούμα»

Καμαρά: «Πεντακάθαρο το γκολ του Μπρούμα»

Ο Αφρικανός χαφ μίλησε για το γκολ του Μπρούμα και για το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ως μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Μαντί Καμαρά το γήπεδο του Ατρομήτου, με τον Αφρικανό χαφ να εκφράζει τη χαρά του και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο διεθνής άσος τόνισε ότι σωστά μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του για την επιμονή του και το πείσμα του.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Είναι σημαντικό που καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Το γκολ ήταν παρά πολύ καθαρό, και αφού συμφωνούσε και ο διαιτητής, το γκολ σωστά επικυρώθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (27/1, 19:30). «Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους αλλά και τον πρόεδρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται, είναι δύσκολο να σκοράρεις σε αυτή την έδρα, είναι σημαντικό που καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους αλλά και τον πρόεδρο».

Για το γκολ: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, μια φάση που διαχειρίστηκε πολύ καλά ο Μπρούμα. Νομίζω πως το γκολ ήταν παρά πολύ καθαρό, και αφού συμφωνούσε και ο διαιτητής, το γκολ σωστά επικυρώθηκε. Γιατί ήταν κανονικό».

Για το ματς με ΠΑΟΚ: «Πάντα είναι ιδιαίτερο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σημαίνει πολλά, όμως όλα τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά για μας, θέλουμε τους βαθμούς, ξέραμε ότι ο πρώτος στόχος ήταν να κερδίσουμε σήμερα, το καταφέραμε και τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για την ισοπαλία στην Τούμπα: «Τα παιχνίδια διαφέρουν μεταξύ τους, στην Τούμπα πήραμε την ισοπαλία και διατηρήσαμε τη διαφορά, τώρα θέλουμε να την αυξήσουμε, γιατί παίζουμε με συνδιεκδικητή του τίτλου».

Για το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχασαν βαθμούς με Ατρόμητο: «Σκεφτόμαστε μόνο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, στόχος σήμερα ήταν οι τρεις πόντοι, τα καταφέραμε και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κερδίσουμε ένα ματς που αξίζει τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024