Γεννηματά : Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δημοκρατία
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Όπως υπογράμμισε η κ. Γεννηματά ο Σήφης Βαλυράκης «υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη».
«Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη, βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα» τονίζει.
Αναλυτικά η δήλωση Φώφης Γεννηματά για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη:
«Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη» τονίζει η κ. Γεννηματά.
Υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη.
Μαχητής μέσα απο το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας.
Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981.
Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη , βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του , την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα.
Ειλικρινή συλληπητηρια στην οικογένεια του».
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο
- Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η απόφαση της EPPO αποδεικνύει πως το σκάνδαλο ήταν γαλάζιο – Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις
- Ο Άρης Betsson και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν προφορικά για Τολιόπουλο