Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός : Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (24/1, 15:00) – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πανέτοιμος για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (24/1, 15:00) για την 18η αγωνιστική της Superleague είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στου Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται 24 παίκτες. Πρόκειται για τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ντρέγκερ, Λοβέρα, Κάιπερς και Σουντανί, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τους αφήνει εκτός για λόγους τακτικής.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό στο Περιστέρι και να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Μαρτίνς να έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια μεγάλη μάχη. Οπως είναι άλλωστε όλα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περσινό ματς στο Περιστέρι, στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν με 1-0, πετυχαίνοντας γκολ με τον Αχμέντ Χασάν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024