Κοροναϊός : Βγήκαν από τη «μαύρη λίστα» της Γερμανίας Αττική και Βόρειο Αιγαίο
Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών επισημάνσεων που αφορούν την Ελλάδα, οι δύο περιοχές δεν ανήκουν πλέον στις «περιοχές κινδύνου»
Η Αττική και το Βόρειο Αιγαίο δεν θα περιλαμβάνονται από αύριο 24.1.2021 στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, για τις οποίες ισχύει η προειδοποίηση για αποφυγή «μη αναγκαίων, τουριστικών ταξιδιών».
Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών επισημάνσεων που αφορούν την Ελλάδα, οι δύο περιοχές δεν ανήκουν πλέον στις «περιοχές κινδύνου», στις οποίες ωστόσο εξακολουθούν να περιλαμβάνονται η Θεσσαλία, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Κεντρική Μακεδονία και η Δυτική Μακεδονία, όπου τα κρούσματα κορονοϊού υπερβαίνουν τα 50 ανά 100.000 κατοίκους σε μία εβδομάδα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων