
Βραζιλία : Σταθερά πάνω από 1.000 νεκροί το 24ωρο
Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη Βραζιλία φθάνει πλέον τους 214.147 νεκρούς.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 1.316 θάνατοι ασθενών με την COVID-19.
Βαρύς απολογισμός
Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής φθάνει έτσι ως αυτό το στάδιο τους 214.147 νεκρούς.
Για τρίτη συνεχή μέρα ο ημερήσιος αριθμός θανάτων κυμαίνεται πάνω από 1.000.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν 59.119 κρούσματα του SARS-CoV-2, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό να ανέρχεται σε 8.697.368.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]

