Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Νοκ-άουτ ο Ματίγια

Άρης: Νοκ-άουτ ο Ματίγια

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χαβιέ Ματίγια στα αγωνιστικά του πλάνα για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο

Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ άουτ. Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε και ο τιμωρημένος Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (23/01) στο «Γεώργιος Καμάρας» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Javier Matilla και Yohan Benalouane, ο οποίος, πέρα από τον τραυματισμό του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες)».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024