Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί πήγε ο Σταϊκούρας στην ΕΑΒ;

Γιατί πήγε ο Σταϊκούρας στην ΕΑΒ;

H επίσκεψη του... βασικού μετόχου

Όταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αποφασίζει να επισκεφθεί την ΕΑΒ (την οποία κανένας άλλος υπουργός Οικονομικών στο παρελθόν δεν την έχει επισκεφθεί) είναι φυσιολογικό να υπάρξουν κάποιες απορίες:

Τι γυρεύει εκεί; Ενημέρωσε προηγουμένως το υπουργείο Άμυνας; Τι έκανε εκεί μεσούσης της πανδημίας; Αυτά τα ερωτήματα κυριαρχούσαν ανάμεσα σε αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου όταν έμαθαν για την επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην ΕΑΒ. Ωστόσο πληροφορήθηκαν ότι ο κ. Σταϊκούρας πήγε στην ΕΑΒ επειδή είναι, όπως λέει, «ο βασικός μέτοχος της εταιρίας». Και γιατί οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών (που ήταν επίσης μέτοχοι) δεν πήγαν ποτέ; Ήταν μια εύλογη ερώτηση που χρειαζόταν απάντηση.

Η επίσκεψη Σταικούρα στην ΕΑΒ έφερε ωστόσο προσλήψεις. Πάνω από 280 εφέτος (για την ακρίβεια 282). Δεύτερον  ο υπουργός έκανε περιήγηση σε όλους τους χώρους, τον εντυπωσίασε πόσο μεγάλη έκταση καταλαμβάνει η ΕΑΒ και είδε από κοντά το αναβαθμισμένο F-16 σε Viper και ένα C-130. Μου είπαν ότι όταν πέταξε για πρώτη φορά  το Viper, δεν πήγε στην ΕΑΒ αν και πήρε πρόσκληση αφήνοντας τους άλλους υπουργούς να πάνε. Δεν ξέρω εάν παραπονέθηκε γι’ αυτό, αλλά χθες πήγε και αυτός να δει από κοντά τα αεροπλάνα και την ΕΑΒ.

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024