Πώς θα γιορτάσουν τα σχολεία τους Τρεις Ιεράρχες – Διευκρινίσεις από το υπουργείο Παιδείας
Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα.
Πρόκειται για την παραμονή της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, ενώ οι εκδηλώσεις αυτές όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες.
Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα, στην περιοχή, υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid 19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, μπορεί να παραστεί το σχολείο στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο.
Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.
Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων. Ωστόσο προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η επιστροφή και των υπόλοιπων μαθητών στα θρανία τους. Σε κάθε περίπτωση η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει αύριο και θα εισηγηθεί επί του θέματος, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής