
Λέσβος : Βάρκα με πρόσφυγες «έδεσε» στην ακτή του καταυλισμού στον Καρά Τεπέ
Τουλάχιστον εννέα άτομα μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και μπει σε καραντίνα, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις πρόσφυγες, προκειμένου να ελεγχθούν υγειονομικά
Μια βάρκα με περίπου 10 μετανάστες και πρόσφυγες «έδεσε» σήμερα το πρωί στην ακτή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στον Καρά Τεπέ.
Κυριολεκτικά δηλαδή οι επιβαίνοντες αποβιβάσθηκαν μέσα στον καταυλισμό, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον φρουρούμενα σημεία του νησιού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.
Τουλάχιστον εννέα άτομα μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και μπει σε καραντίνα προκειμένου να ελεγχθούν υγειονομικά.
Παράλληλα αναζητούνται σύμφωνα με πληροφορίες άλλα τρία περίπου άτομα τα οποία και «χάθηκαν» μέσα στον καταυλισμό.
- «Ο Γεντβάι μια ανάσα από την Αλ Σαμπάμπ»
- ΟΟΣΑ: Ευαγγέλιο απολύσεων
- Ο Τζέισον Σουντέικις είπε όχι στο «Ted Lasso» παρά την αμοιβή ύψους 1 εκατ. ανά επεισόδιο
- Πειραιάς: Με υψηλές πληρότητες φεύγουν τα πλοία – Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
- «Πρόταση 60 εκατ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Παρί για τον Ζαΐρ-Εμερί»
- Αποκατάσταση Δημοκρατίας: «Μακάρι αυτή η αλλαγή να μην είναι μόνον αλλαγή προσώπων, αλλά και αλλαγή ουσίας»




