
Γεωργιάδης : Μαζί με τα χιονοδρομικά κέντρα ίσως ανοίξουν και οι χώροι ενοικίασης στολών
Σύμφωνα με τον υπουργό, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον παράγοντα του χρόνου καθώς τα χιονοδρομικά δουλεύουν συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Τηλεδιάσκεψη με τους υπευθύνους των χιονοδρομικών κέντρων έχει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με τον υπουργό, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον παράγοντα του χρόνου καθώς τα χιονοδρομικά δουλεύουν συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, ανέφερε ότι θα μπορούσε να εξεταστεί μαζί με το άνοιγμα των χιονοδρομικών και το άνοιγμα των χώρων ενοικίασης στολών, όπου ο αριθμός των ατόμων που θα εισέρχονται θα καθορίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα.
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μεθυσμένος σκόρπισε τον τρόμο στον Κολωνό – Χτύπησε άνδρα με φαλτσέτα και τραυμάτισε 26χρονο σε τροχαίο
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις
- Μπαχρέιν και Κουβέιτ: Τι άλλαξε και έγιναν αγαπημένοι στόχοι του Ιράν;
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ




