Συγκλονιστικές εικόνες : Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Συγκλονίζουν οι εικόνες του αυτοκινήτου από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ στη γέφυρα του Γαλλικού Ποταμού πριν τον κόμβο με την Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σαν από θαύμα σώθηκε 35χρονος οδηγός Ι.Χ. όταν το όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε σε αστικό λεωφορείο αργά το βράδυ της Τρίτης στη γέφυρα του Γαλλικού Ποταμού πριν τον κόμβο με την Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Στο νοσοκομείο
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:50 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 35χρονο οδηγό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας
- Καιρός: Με βροχές μπαίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου – Τι δείχνουν τα μοντέλα για πρώιμο καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)









































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442