Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη : Σάλος για τον παντρεμένο ιερέα που εξαπάτησε γυναίκα

Κρήτη : Σάλος για τον παντρεμένο ιερέα που εξαπάτησε γυναίκα

Η σχετική καταγγελία-αναφορά έχει σταλεί με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η υπόθεση εξαπάτησης γυναίκας από ιερέα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που καταγγέλλει την εις βάρος της απάτη, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Τής συστήθηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και τη συμπάθεια των ανήλικων παιδιών της.

Στο πρόσωπο του η καταγγέλλουσα θεώρησε ότι είχε βρει το ταίρι που αναζητούσε. Η ίδια είχε βγει από ένα άσχημο διαζύγιο και μία νύχτα αναγκάστηκε να πάρει τα ανήλικα παιδιά της και να φύγει. Με την στήριξη των γονιών της εγκαταστάθηκε σε άλλη περιοχή της Κρήτης για μια νέα αρχή, σύμφωνα με το cretalive. Όμως όπως καταγγέλλει, δεν άργησε να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Έπεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της και αποκαλούσε «παιδιά του» τα παιδιά της, την είχε κοροϊδέψει με αισχρό τρόπο. Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ούτε διαζευγμένος είναι ούτε δημοτικός υπάλληλος αλλά παντρεμένος και ιερέας!

Της ζήτησε χρήματα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η γυναίκα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή, ο ιερέας τής ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και θα της εξηγούσε με την πρώτη ευκαιρία τι ακριβώς συμβαίνει.

Σαφή εξήγηση δεν έδωσε ποτέ, όπως αναφέρεται. Λίγους μήνες μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο σύντροφός της,  την αιφνιδίασε και με παρακλητικό ύφος ζήτησε κάποια επιπλέον χρήματα. Μετά από αυτό χάθηκε κάθε ίχνος του και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει τον «ντετέκτιβ» για να βρει την άκρη του νήματος, όπως καταγγέλλει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η σχετική καταγγελία-αναφορά έχει σταλεί με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή προκειμένου να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ιερέα, ο οποίος θα πρέπει να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024