Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μποροβήλος : «Υπάρχουν επαφές με Άρη για τον Μπαράλες»

Μποροβήλος : «Υπάρχουν επαφές με Άρη για τον Μπαράλες»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Αρη για την παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες.

Τις επαφές με τον Αρη για τον Χερόνιμο Μπαράλες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Ο παράγοντας της ομάδας της Αρκαδίας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι ο σύλλογος της Τρίπολης βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα της συμπρωτεύουσας για την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού.

«Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο Metropolis.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τον Αρη να πιέζει για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ είναι ο εκλεκτός του Μάντζιου για τη γραμμή κρούσης των Κιτρινόμαυρων και πλέον απομένει η απάντηση του Αστέρα.

Οι άνθρωποι του Αρη ευελπιστούν σε happy end, με τον Μπαράλες να πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ, έχοντας 9 γκολ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024