Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Βράνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία»

«Ο Βράνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία»

Ο Όγκνιεν Βράνιες που θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, όπως αναφέρουν οι Βόσνιοι

Το σίριαλ με τον Ογκνιεν Βράνιες και την επόμενη ομάδα του συνεχίζεται. Για την ΑΕΚ μάλλον έχει παγώσει, αλλά για τον ίδιο τον Βόσνιο στόπερ μάλλον όχι, αφού θα ήθελε να επιστρέψει στην Ένωση, εφόσον αποχωρήσει από την Άντερλεχτ, κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Εκτός από την ΑΕΚ όμως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Βράνιες, αφού ή μεγάλη βοσνιακή εφημερίδα «Οσλομποτζένιε» θεωρεί ότι τελικά ο Βόσνιος στόπερ θα πάει στην Τουρκία, χωρίς όμως να αναφέρει τον σύλλογο που θα συμφωνήσει.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα: «Ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ογκνιεν Βράνιες θα φύγει τελικά από την Αντερλεχτ αυτόν τον χειμώνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Όπως αποκαλύπτουμε, ο Βράνιες συμφώνησε να πάει στην τουρκικό Super League και το μόνο που απομένει ήταν να ολοκληρώσει ορισμένες διατυπώσεις, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα μετά από τέσσερα χρόνια, όπου φορούσε τη φανέλα των Elazigspor και Gaziantepspor.

Ο Ογκνιεν Βράνιες μετακόμισε από την ΑΕΚ στην Αντερλεχτ ως μια μεγάλη μεταγραφή, αλλά εκτός από την αρχή, δεν έπαιξε παρά ελάχιστα με αποτέλεσμα να τονίζει διαρκώς την επιθυμία του να φύγει. Ξαναπήγε δανεικός στην ΑΕΚ, όπου ήταν και πάλι χαρούμενος, αλλά κατά την επιστροφή του στις Βρυξέλλες, τα ίδια προβλήματα θα εμφανίζονταν ξανά…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024