Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρισον : «Να παίξουμε πιο σκληρά»

Χάρισον : «Να παίξουμε πιο σκληρά»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν και τόνισε ότι ο ίδιος και συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν πιο σκληρά και να έχουν καλά ποσοστά στην επίθεση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Τα στοιχεία που θα δώσουν στον Ολυμπιακό τη νίκη στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιλερμπάν (19/01, 21:45) ανέλυσε ο Ααρον Χάρισον.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους για το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, με στόχο να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα που γνώρισαν στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας για το παιχνίδι την ομάδα του Πάρκερ, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν πιο σκληρά και να έχουν καλά ποσοστά στην επίθεση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη ήττα για εμάς. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν τη νίκη. Ήταν απλά μια από εκείνες τις βραδιές.

Στο αυριανό ματς θα πρέπει να παίξουμε πολύ πιο σκληρά, ως ομάδα και να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι για να παλέψουμε περισσότερο.

Όπως είπα θα πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά από εκείνους και να σουτάρουμε με καλά ποσοστά. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024