Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Θα φανεί αν πήραμε το μάθημά μας»

Μπαρτζώκας : «Θα φανεί αν πήραμε το μάθημά μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, τόνισε ότι περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση, να φανούν έτοιμοι και αποφασιστικοί και να πάρουν… εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα στο ΣΕΦ.

Στη Γαλλία για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Βιλερμπάν (19/01, 21:45) ταξίδεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να ζητάει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση, μετά την ήττα από τους Γάλλους στο ΣΕΦ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αυριανό παιχνίδι θα δείξει εάν οι παίκτες του πήραν το μάθημά τους από την ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι και τόνισε ότι περιμένει η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη και αποφασιστική, για να καταφέρει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

«Ελπίζουμε… Ποτέ δεν ξέρεις. Το παιχνίδι είναι πάντα η απόδειξη για το αν μια ομάδα προοδεύει, είναι έτοιμη, αποφασιστική και κατακτά τους στόχους της. Οπότε ο αγώνας θα αποδείξει αν έχουμε, σε εισαγωγικά, πάρει το μάθημά μας. Θα ήθελα να πω πως για εμένα η ήττα από την Βιλερμπάν δεν ήταν μόνο προϊόν υποτίμησης της αντιπάλου ή χαλαρής προσέγγισης, αλλά και καλής εμφάνισης των αντιπάλων.  Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα».

Ερωτηθείς για το αν το πλάνο στο προηγούμενο ματς ήταν σωστό, αλλά δεν εφαρμόστηκε σωστά, ή θα χρειαστεί να αναθεωρήσει κάποια κομμάτια του εν όψει της αυριανής (19/01) αναμέτρησης, απάντησε: «Και τα δύο. Προφανώς δεν φέρουν ευθύνη μόνο οι παίκτες για ένα αρνητικό αποτέλεσμα, φέρουν και οι προπονητές. Άρα και η τακτική που είχαμε εμείς δεν ήταν η κατάλληλη. Κάνουμε κάποιες αλλαγές, όμως, είναι σημαντικό, και δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, ότι οι δύο πιο hustle παίκτες που έχουμε, ο Παπανικολάου και ο Μάρτιν ήταν έξω από παιχνίδι. Και ήταν ένα ματς που πήγε καθαρά σε αυτό, στην ένταση και την επαφή. Είναι δύο παίκτες που σημαντικοί για εμάς σε αυτό».

Και κατέληξε: «Εμείς για να γίνουμε η ομάδα που πρέπει να είμαστε, πρέπει να είμαστε καλοί μετά από νίκες. Θεωρώ πως μετά από ήττες όλες οι ομάδες συσπειρώνονται και έχουν έναν λόγο παραπάνω για να αποδείξουν πράγματα. Όμως, εμείς προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, έπρεπε να κάνουμε μια νίκη στο γήπεδό μας και δεν την κάναμε. Εγώ πιστεύω πως θα αλλάξουμε επίπεδο όταν κάνουμε αυτό… Όταν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024