Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mr Victoria Secret, γιατί επέτρεπες στον J. Epstein να κακοποιεί τα κορίτσια σου;

Mr Victoria Secret, γιατί επέτρεπες στον J. Epstein να κακοποιεί τα κορίτσια σου;

Ο μεγιστάνας της εταιρείας εσωρούχων είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία για συγκάλυψη των κακοποιητικών ενεργειών του πρώην συνεργάτη του

Ο 83χρονος μεγιστάνας της εταιρείας εσωρούχων Victoria Secret ελέγχεται εσχάτως όλο και περισσότερο για την φιλία του με τον παιδεραστή Epstein, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική εμπορία παιδιών.

Ο Epstein χρησιμοποιούσε συστηματικά τους δεσμούς του με το Victoria’s Secret για να «καλλωπίζει» τα θύματά του και να τους προσφέρει δώρα.  Μια καταγγελία που υποβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα ισχυρίζεται ότι ο Wexner και η σύζυγός του Abigail, 59 ετών, επέτρεψαν στον Epstein «να χρησιμοποιήσει το σπίτι τους για αδικήματα με θύματα».

Αφού ο Wexner προσέλαβε τον Epstein ως «διαχειριστή προσωπικών χρημάτων» του στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το δίδυμο της συμφοράς ήρθε κι έδεσε.Ο Wexner, βέβαια, ισχυρίστηκε πέρυσι ότι είχε διακόψει τους δεσμούς με τον Epstein από το 2007, αφού ανακάλυψε ότι «ο φίλος του» του είχε κλέψει 46 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, η αγωγή φαίνεται να αμφισβητεί την ιδέα ότι ο Wexner αγνοούσε τις κακοποιητικές ενέργειες του πρώην συνεργάτη του.

«Για πολλά χρόνια, ο Jeffrey Epstein είχε στενή κοινωνική και οικονομική σχέση με τον κ. Wexner και τη σύζυγό του, κατηγορούμενο Abigail S. Wexner», αναφέρει συγκεκριμένα η καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Μια βίλα όχι και τόσο αθώα

Ο τόπος του εγκλήματος

Ο Wexner έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά νεο-γεωργιανά αρχοντικά – συμπεριλαμβανομένης της 47 εκατομμυρίων δολαρίων, οικογενειακής κατοικίας 30 δωματίων, με γήπεδο γκολφ και εξοχικό κλαμπ σε 10.000 στρέμματα γης στο Οχάιο.

«Οι Wexners επέτρεψαν στον Epstein να χρησιμοποιήσει την βίλα τους για επαφές του δεύτερου με θύματα», ισχυρίζεται η αγωγή.

«Ένα από τα θύματα του Epstein η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, ισχυρίστηκε ότι την οδήγησε να κάνει σεξ και  με τον κ. Wexner, μεταξύ άλλων. Ένα άλλο θύμα, η Maria Farmer, κατηγόρησε τον Abigail Wexner για συγκάλυψη», συνεχίζει η αγωγή.

Ενσταντανέ με Trump και Epstein σε βραδινή έξοδο πριν από χρόνια

Οι ισχυρισμοί αποτελούν μέρος μιας αγωγής μετόχων κατά της ανώτερης ηγεσίας της L Brands, του παγκόσμιου λιανοπωλητή μόδας που ιδρύθηκε και ηγήθηκε από τον Wexner μέχρι τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, επίσης, ο Epstein καυχιέται για τους δεσμούς του με την εταιρεία και χρησιμοποίησε τη μάρκα Victoria’s Secret για να καλλωπίσει τα θύματα, ισχυριζόμενος ότι ήταν…κυνηγός ταλέντων για το brand. «Οι Wexners συνήψαν πολλές άλλες επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές σχέσεις με τον Epstein, στον οποίο δόθηκε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, τα περιουσιακά στοιχεία και το προσωπικό της Εταιρείας», διατείνεται η αγωγή.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024