Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη : Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που δολοφονήθηκε η 54χρονη

Κρήτη : Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που δολοφονήθηκε η 54χρονη

Mέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μαχαιρωμένη, τουλάχιστον τέσσερις φορές στο λαιμό

Mέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε δολοφονημένη η 54χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μαχαιρωμένη, τουλάχιστον τέσσερις φορές στο λαιμό.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού στα Χανιά είναι αποκαλυπτικές. Σκόρπια πεταμένα αντικείμενα και στο πάτωμα, γυαλιά, από σπασμένα ποτήρια.

Οι αστυνομικοί «σάρωσαν» την μεζονέτα για αποτυπώματα, ενώ πήραν δείγμα και από πατημασιές που βρέθηκαν στις σκάλες. Υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος, ο 50χρονος Νορβηγός σύντροφος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Όπως δήλωσε ο εν διαστάσει σύζυγος 54χρονης, η άτυχη γυναίκα του τηλεφώνησε και του είπε ότι φοβάται ότι θα την σκοτώσει.

Το δραματικό τηλεφώνημα στον πρώην σύζυγό της και μια σειρά από άλλα στοιχεία έστρεψαν το ενδιαφέρον των αρχών στον σύντροφο.

Σύμφωνα με τον εν διαστάσει σύζυγος της 54χρονης, ο Νορβηγός φέρεται να τηλεφώνησε στην 16χρονη κόρη της και να είπε επί λέξει «σκότωσα τη μάνα σου».

Αναζητούν τον Νορβηγό

Όλο το βάρος των ερευνών, τώρα, έχει πέσει στον εντοπισμό του Νορβηγού, απόστρατου των ειδικών δυνάμεων. Εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, καθώς το όνομά του δεν εμφανίζεται σε καμία λίστα αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εταιρίας.

Τα παιδιά της 54χρονης παρακολουθούνται ήδη από ψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστούν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασαν την μητέρα τους.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024