Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση του τοπικού και επαρχιακού δικτύου, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου έχει ζητήσει από τους Δήμους του νομού τις σχετικές αναφορές ζημιών, προκειμένου αυτή να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν

Στο πλαίσιο της συνέχισης καταγραφής των ζημιών, που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Έβρο στις 12 Ιανουαρίου, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, βρίσκεται σήμερα στο νομό.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, το κλιμάκιο, αποτελούμενο από 14 άτομα, μεταβαίνει από το πρωί στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές σε κτιριακές υποδομές και αποθήκες.

Σημειώνεται ότι είναι ήδη σε εξέλιξη η αποτύπωση επιπτώσεων της έντονης βροχόπτωσης από Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Έβρου και της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ, ενώ ολοκληρώνεται σταδιακά η καταγραφή ζημιών στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο και στα αποθηκευμένα προϊόντα από κλιμάκια του ΕΛΓΑ.

Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση του τοπικού και επαρχιακού δικτύου, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου έχει ζητήσει από τους Δήμους του νομού τις σχετικές αναφορές ζημιών, προκειμένου αυτή να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr