
Μπαρτσελόνα: Γυμναστήριο ο Μέσι, αμφίβολος για τον τελικό με την Μπιλμπάο
Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι έγινε η σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα με τη συμμετοχή του στον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Μπιλμπάο να μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη
Απών ήταν από τη σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, καθώς οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν ούτε στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, μένοντας μόνος του στο γυμναστήριο για ατομική προπόνηση.
Όπως αναφέρουν τα τελευταία νέα από τη Βαρκελώνη, ο Αργεντινός δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει τον τελικό της Κυριακής (17/01) με την Μπιλμπάο, ωστόσο θα «πετάξει» κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της Μπαρτσελόνα, στη Σεβίλλη όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας.
Ο 33χρονος θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, καθώς επιθυμεί να βρεθεί κανονικά στο γήπεδο, είτε αγωνιστεί, είτε όχι.
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία





