Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τη θέση της όσον αφορά τη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων πλην της Basket League, τονίζοντας πως είναι καθαρά απόφαση της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. έχει δημόσια και κατ’ επανάληψη κάνει γνωστό ότι η διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός των αγώνων της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση που έχει ληφθεί από τις 2-11-2020 από την Κυβέρνηση.
Η διακοπή αυτή εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, σύμφωνα και με τις ανά τακτά διαστήματα επικαιροποιήσεις των απαγορεύσεων από την πολιτεία, που δεν είναι δυνατόν νομίμως να παρακαμφθούν από την Ομοσπονδία, αλλιώς θα οδηγηθούμε σε περιπέτειες διοικητικές και δικαστικές.
Για μία ακόμη φορά η ΕΟΚ δηλώνει δημόσια και προς κάθε ανησυχούντα ότι και επιθυμεί και είναι καθ’ όλα έτοιμη εφόσον αρθούν οι πιο πάνω αναφερόμενοι περιορισμοί και απαγορεύσεις, να προχωρήσει στην άμεση επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στο χώρο της.
Κρίνεται αναγκαία η επανάληψη αυτής της αναλυτικής ενημέρωσης και επεξήγησης, προς άρση κάθε παρεξήγησης, νεφελώδους προσέγγισης, προσπάθειας παραπληροφόρησης και μετάθεσης ευθυνών.
Οι καθαρές λύσεις φέρνουν τα σωστά αθλητικά αποτελέσματα και ευνοούν τις σωστές αθλητικές σχέσεις».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.